Czy wyjątkowo gorąca wiosna to już czas, aby już teraz poczuć smak lata? Naszym zdaniem nie ma na co czekać.
Do naszych tropikalnych propozycji w postaci koktajlu owocowego, oraz pulpy z mango i pulpy z marakui dołącza kolejna NOWOŚĆ, z dedykacją dla cukierników i barmanów.
Pulpa z marakui bez pestek! Dzięki niej można przywołać smak lata i egzotycznych wakacji. Marakuja, zwana męczennicą jadalną lub passiflorą, to tropikalny owoc, który uwodzi lekko – kwaśnym smakiem i niezwykłym zapachem. Nasza pulpa z marakui, powstaje z miąższu pozbawionego pestek. To otwiera zupełnie nowe możliwości dla kreatywnych kucharzy, cukierników i barmanów.
A jeśli jesteście ciekawi gdzie użyć marakui z pestkami, a gdzie bez, polecamy Waszej uwadze poniższą karuzelę i przepisy
Wyświetl ten post na Instagramie
Wyświetl ten post na Instagramie